Az Asztrálvilág lakói
2016. április 27. írta: Gregor Eisenheim

Az Asztrálvilág lakói

Mint tudjuk a földön is van élet, így persze az asztrál világban is létezik egy „életnek” nevezett folyamat.

angyal-88.jpg

Az asztrális világ látszólag nem sokban különbözik a fizikai világtól, de ha jobban szemügyre vesszük, akkor láthatjuk, hogy ezerszer finomabb rezgésekből épűl fel, valamint a lalkók is különböznek földi társaiktól.

Az asztrális világ a földi világnak a másolata, tele tiszta energiával, entitásokal. Ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy az asztrál lakóknak a tíz százalékát mi hozzuk létre gondolatainkkal. Tudjuk hogy a gondolatok teremtő erővel rendelkeznek, így nem csak a jövőnket alakíthatjuk vele, hanem az asztrál világ lakóit is.

-Hogyan lehetséges ez? Vegyük alapul a „mumus” jelenséget. A mumus sem hiába tud megjelenni, és rettegésben tartani a gyerekeket.. igen, a gyereket sokkal hamarabb képesek egy gondolatalakot létrehozni, mint felnőtt társaik, mivel az agyuk létrehozza az amit elképzeltek. Összeköttetésben vagyunk az asztrálvilággal, ezáltal minden gondolatunk, tettünk elraktározódik odaát, amibe ha sok energiát fektetünk megvalósul. Azt tudni kell, hogy jövőneket az asztrálvilágon felépített gondolatainkkal változtatjuk, tehát ha valaki nagyon negatív, és nem tud megváltozni, valószínű, hogy egy szépen kikövezett ösvényen halad az alsó asztrálsík felé, ami nem más mint a Démonok, gonosz szellemek lakhelye. Természetesen ez a folyamat csak a fizikai test halála után következik be. A Guruk azért javasolják, és tanítják a pozitív felfogást.

dgdjgdfgjfdj.jpg

Az Asztrálvilágban egy hierarchikus rend uralkodik, ami egymás alá rendeli a különböző lényeket , befolyásuk és „hatalmuk” szerint.

Két -féle energia létezik, mégpedig az aminek van fizikai teste, egyszóval 'emberi lélek', és akinek soha nem volt fizikai teste, de még is él, ezek az entitások. (Az entitás soha nem élt a földön)

Az emberi lélek tiszta energia. A megtapasztalás miatt kapott egy testet, amiben pár évet le kell húznia a föld nevezetű pokolban. Itt tapasztal, él és épít, valamint fejlődik. Nagyon fontos a lelki feljődés, ha ez nincs meg, akkor többszörösen fogunk leszületni a földre, ahol mindig megtapasztalással kell majd élnünk addig, amíg el nem érjük a magasabb lelki intelligenciát, mikor már mi tudjuk megválasztani, hogy újra akarunk születni vagy sem. Mikor elértük a magasabb lelki feljődést, és nem akarunk újra a földi pokolban szenvedni, lehetünk lelki vezetők, akik az élő embereket kordinálják a földön. Ezeket nevezzük Őrangyaloknak. Az őrangyalok mindig mellettünk vannak, nekik ez a feladatuk, hogy utasításokat adjanak, vagy segítsenek a fejlődésben. Ne felejtsük el, hogy őrangyal lehet egy asztrál lény is, nem feltétel emberi léleknek lennie.

A média bizonyos dolgok elferdítésével, ahhoz a meggyőződéshez vezetett, hogy aki a szellemekkel kapcsolatba lép, és kommunikál velük, az nagyon nagy veszélynek teszi ki magát. Ez nem így van! A valóságban ez a párbeszéd természetes jelenség, és viszonylag könnyen létrehozható.

A szellemi lények első csoportja az asztrális világban, az asztrál utazók, akik ugyan azt a művészetet gyakorolják mint mi. Második csoport: Találkozhatunk szomorúbb, feszültebb lelkekkel, Ők többnyire egyedül szeretnek utazni, nem kedvelik a társaságot. A harmadik réteg a két ujjászületésre várakozó szellemek, poltergeistek. Többnyire tudatában sincsenek, hogy halottak. Arra várnak, hogy belépjenek a felettés énjükbe. Az asztrálsíkon kóborolnak. Ide tartoznak az elhunyt szeretteink is, akikell találkozhatsz, azonnal és nagy örömmel felismernek és mennek oda hozzád. A negyedik csoportba soroljuk a fölöttes Én-t, vagy a tudat feletti tudatot. Általában ezek ragyogó fehér fénnyel érkeznek, és nagyon tiszta rezgésből állnak. Legtöbbször emberi alakot öltenek, hogy megkönnyítsék a kapcsolatteremtést. Az asztrális lények ötödik csoportjába tartoznak a Mesterek, Vezetők. Ők a legösztönzőbb entitások. (fölöttes éned kivételével) Mesternek, vezetőnek, vagy szellemvezetőnek nevezzük őket. Valaha nekik is volt karmájuk, de megtanultak minden leckét, és a tökéletesség szintjére emelték lelkük rezgésszintjét. A valóságban ezek a lelkek egyesültek a fölöttes énükkel. Ök úgy döntöttek, hogy megmaradnak az alsóbb síkokon, hogy segítsék a még „fejletlen” lelkeket, akik előtt még ott áll a hosszú út.

asztra_l.jpg

 

Ahogy fentebb említettem a gondolatalak létezését, ugyan úgy lézetnek az ektoplazmából kreált entitások is. Természetesen ez is jellemző a mumusra, nem csak a gondolatalakok, viszont a különbség annyi, hogy az ektoplazma tovább képes létezni, és a gondolatalakkal ellenkezőleg, ez az entitás saját életet él. (A gondolatalakokat mikor létrehozzuk, nekik lehet utasításokat adni, azért tudják a jövőt befolyásolni) Figyelni kell arra, hogy az ektoplazma leginkább negatív hatásokra keletkezik, és a cselekedetei is negatív irányutságúak. Féltékenység, harag, gyűlület hozza létre.

Ejtsünk pár szót a démoni entitásokról, akikkel utad során nem biztos, hogy találkozni fogsz, de ha igen, akkor is csak egy „kicsivel”. Ők a tökéletes gonoszág képviselői, akiket a féllem, gyűlölet és halál táplál. Ezek az entitások sosem léteztek emberi formában. A démonok gyakran próbálnak a közelünkbe férkőzni, ami nem olyan egyszerű, akárhogy is gondoljuk. A démonokat nagyon egyszerű azonosítani. Nem is gondolnánk, viszont így van. A démonoknak sajátos jellemvonásaik vannak, mint például, hogy visszafelé írnak, ellentétes irányba. Nem balról jobbra, hanem fordítva. Az alósbb szintű démonok írásában nincs rendszeresség, míg a felsőbb szintűek, gyönyőrű szabványos betűket írnak, jobbról ballra, valamint magasszintű Latin, Héber, és Görög műveltséggel rendelkeznek. Térjünk vissza a barátságos lényekhez. Angyalok. Igen, Ők azok akiket a filmekben is látni szoktál, persze nem minden esetben ugyan az a kinézet. Ők azért vannak, hogy segítsenek minket, utat mutassanak. Tudásuk hatalmas. A világról mindent tudnak, és ha kapcsolatba lépünk bármelyikükkel is, azonnali segítséget és tudást adnak. Ők a fizikai világba is eljöhetnek, persze nem láthatjuk őket, de itt vannak ha hívjuk valamelyiket. Az angyaloknál egy elég erős hierarchia uralkodik, ahol besorolás alatt van az összes angyali entitás. Kilenc rendje van, mégpedig a Szeráfok, akik a szeretet szellemi és Isteni szeretet hírnökei. Az összhang Angyalai a Kerubok, Ők alakítják át a káoszt, hogy rend uralkodjon. Akik isten akaratát képviselik, Ők a Trónok, Ők bírálják el az igazságtalanságot. Az angyali rend vezetői a Uralmak. Bölcsesség és hatalmas tudás birtokában állnak. Az élet mozgása, és hogy minden mozgásban van az Erényeknek köszönhető, Ők a mozgás angyalai. A fomák amik a világban léteznek a Hatalmaknak tudható be. Ők alakítottak ki mindent. Általában Ők irányítják megérzéseinket, ha baj van. Az emberek vezetői , akik egy egész világkorszakon vezetik végig őket, nem más mint az Archék, az egyes népcsoportok közös sorsát terelik, és gondozzák. Arkangyalok a népek szellemi vezetői, akik nagy általánosságban hatnak az emberek sorsára. Alkalmanként megvilágosító angyaloknak is nevezik Őket. Angyalok és Őrangyalok, akik életünket igazítják, megmutatják a helyes utat és igazgatnak. Ők akkor is mellettünk vannak, ha megtagadjuk, vagy ha nem hiszünk bennük. Életünket végig kísérik a születéstől a halálig. Gyakran kérünk tölük segítséget, imákba vagy meditációkba foglalva.

viaje_astral_3.jpg

Láteznek a megidézhető entitások, akik segítséget nyújthatnak bámilyen kérdésben, amit intézel hozzájuk, megidézésük történhet a fizikai síkra, de leginkább az asztrálsíkon jelennek meg teljes, és tökéletes formában. A fizikai sík nem minden esetben teszi lehetővé a megjelenésüket, ezért a légkört az adott elemi entitáshoz kell igazítani, ami nem olyan könnyű. Léteznek az elemi szférák szellemei, mint példáult a tűz, víz, levegő, föld. Léteznek bolygói vagy szefirotikus szférák szellemei, mint például: Uránusz, Neptunusz, Szaturnusz, Jupiter, Mars, Nap, Vénusz, Merkúr, Hold. Mindegyik bolygónak léteznek entitásai. Ismert és ismeretlen régiók szellemei, mint például Malkuth régió Sandalphon Arkangyallal. Az ismeretlen régiókba több megiédzhető entitás is tartozik, akiknek a rangjuk, típusuk és szférájuk ismeretlen, de lehet együtt dolgozni velük. Megalkothatjuk a saját égregorunkat is, ami az élet több pontján képes segítséget nyújtani. (Égregor a mágus, vagy idéző által létrehozott entitás, akit feladatokkal láthatunk el.) Asztrálutazásaink során, ha már gyakorlott asztrálutazók leszünk, tapasztalni fogjuk eme felsorolt entitások jelenlétét, és erjét. Mivel hierachikus rend uralkodik a megnevezett lények fölött, így nem mindegyikkel olyan könnyű kapcsolatba lépni. Vannak bizonyos angyali lények, akik képesek itt a földön segítséget nyújtani láthatatlanul, de nem mindenben. A segítség általában megérzés, gondolat, vagy egy hirtelen bekövetkezett esemény formájában jelentkezik. (pozitív irányba) A legkönyebb a tudatalattival felvenni a kapcsolatot, a tudatalatti benned van, a Te felettes éned, aki szintén mindenbe tud segítséget nyújtani. A meditációk java segít ezt az állapotot elérni. Akiket még idézés nélkül elérhetünk az a lelkivezetőnk, vagy őrangyalunk, kinek hogy tetszik. Habár a lelekivezető nem minden esetben angyali entitás.

Minden entitásnak megvan a saját maga rangja. Például egy tűz szellem nem képes végrehajtani, egy vízszellemnek adott utasítást. Mivel a elemi jegyük nem egyezik. Így van ez több entitásnál is. Csak olyat kérhetsz tőlük, amiben biztos vagy, hogy meg tudják adni neked, vagy tudnak az adott témában válaszolni. Máskülönben várhatod a hatást, és azt fogod észrevenni, hogy nem történik semmi. Sokszor meg kell gondolni, hogy az angyali entitásoknak is milyen feladatot szeretnénk adni, mert ha rosszul fogalmazzuk meg a kérésünket, és az nem egyértelmű, tömör, akkor nem biztos, hogy jól fogja értlmezni és csak egy nagy csalódás fog érni bennünket. Mikor imátkozol, vagy elmeséled a bajod bármelyik entitásnak, vagy szellemnek, tudd, hogy kinek. Mert végig hallgatnak, de nem biztos, hogy segítenek is. A legtöbb embernek ezért nincs változás, akár hogy is kér. Tudd, hogy melyik entitást szólítod meg, és tudd, hogy az Ő feladatköre egyezik-e a Te kívánságoddal. Az angyal is egy entitás, ami az asztrál világhoz tartozik, és nekik is van egy rendjük, mint ahogy az embereknek itt a földön. Például egy rendőr nem fog szívműtétet végrehajtani.. akár hogy is kérjük rá. Az angyalokkal és más entitásokkal is ugyan ez a helyzet. Kérd Mihály Arkangyalt a védelemben, és meglásd, védeni fog.

Az asztrálsík egy más világ, amibe betekinthetünk, ha elég bátrak vagyunk és van kitartásunk.

 

Gregor Eisenheim

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr568667576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása