Teremtsd meg minden nap a bőséget
2016. március 07. írta: Gregor Eisenheim

Teremtsd meg minden nap a bőséget

A tízezerszeres teremtő napok valojában.. Sokan talán meg fognak lepődni a következő sorokon, hiszen szinte minden héten arról olvashatnak a facebookon, vagy különböző oldalakon, hogy "tizezerszeres teremtő órák, vagy napok" várhatóak.

Egy dolgot mindig észben kell tartanunk, 'a saját gondolatainkkal teremtjük meg azt a világot, ahol  most élünk' , ezért a mindennapjaink is lehetnének tizezerszeres teremtő napok. A vonzás törvényében nincs előírva, hogy melyik napon leszel szerencsés, és melyik napon kell tiszta szívből és energiával kívánod, ahhoz, hogy megvalósuljon.

Tehát, valójában minden nap lehet teremtő, és nem csak lehet, hanem az is. Teremtsük meg magunknak amire szükségünk van.

Természetesen vannak napok, mikor energiaszintünk nem teljes fényében pompázik, ilyenkor kicsit nehezebb a teremtés, de nem lehetetlen, valamint az asztrológia is nagy befolyást tehet, ha előrejelez, melyik napon aktuálisabb a műveletet végrehajtani.

/Gregor Eisenheim/

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr778670356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása