AZ AKASA KRÓNIKA MEGNYITÁSA
2016. április 12. írta: Gregor Eisenheim

AZ AKASA KRÓNIKA MEGNYITÁSA

Életed minden egyes pontja, a születésedtől a halálodig fel van jegyezve a lelkek könyvtárában..

Most próbálj vissza emlékezni, mi történt mikor 5 éves lehettél? Talán tisztán emlékszel rá, de lehet egyáltalán.. Ha emlékszel is, akkor is csak nyomokban, bizonyos dolgokra, érzésekre, történésekre, de nem az egész évedre.. Többen mondják, hogy a múlt elmúlt.. Bizonyos értelemben igen, elmúlt, nem tudjuk visszahozni a fizikai térbe, és nem tudjuk újra megélni. Pedig számtalanszor visszaforgatnánk az időt, hogy megváltoztassunk dogokat, vagy csak még egyszer átéljünk egy csodás dolgot, egy érzést.

Életünk minden szakasza jegyzetelve van a “lelkek” könyvtárában. Nem ismeretlen pár olvasónak az AKASA szó. Az Akasa az a “hely” az asztrális világban, ahol minden le van írva, minden történés, érzés “kisfilmre” van rögzítve és aki érti a dolgát, az vissza is nézheti, valamint csapolhat az AKASA krónikából.

Hogy lehet megcsapolni az AKASÁT?

Bizonyos értelemben mindenki tudja használni. Mindenkinek meg van ugyan az a képessége, az a “misztikus, mágikus” képesság amivel el tudja hagyni a testét, meg tudja mondani a jövőt, kapcsolatba tud lépni a halott lelkekkel, entitásokkal, vagy éppen ráérzések formájában tudja a dolgok történését. Minden ember képes rá kivétel nélkül!

Gondolj bele, egyszer csak hirtelen bevillannak képek, hallasz fura hangokat, képek formájában előjön a múlt, vagy betekintést nyersz a jövőbe.. Pár olvasóval már megtörtént nem egyszer, és meg is fog, mert vagy tudják a titkot hogyan csinálják, vagy nem zárkóznak el, és hagyják, hogy a tiszta energiák, rezgések átvegyék az irányítást.

Ezt a képességet is maximálisra lehet fejleszteni, mint a többit, csak idő kell hozzá. Nyisd meg a csatornáidat és légy képes ráhangolódni az asztrális világra. Akár a jövőbe , a múltba képesek vagyunk belenézni, a Te kezedben van a kulcs amivel a könyvtárat megnyitod.

12745601_980627578696624_8601370790906852518_n

Ha már tudsz kártyátvetni, vagy tenyérből jósolni, akkor ez sem lesz nehéz elsajátítani.

  • Keress egy csendes helyet a lakásod bármely pontjában, ahol nem zavar semmi.
  • Ha már járatos vagy a meditációban, akkor az általad használt lazító technikát alkalmazd, és próbáld a gondolataidat kizárni egy darabig, csak is magadra és a légzésedre figyelj.
  • Ha mindezekkel megvagy, akkor most hagyd a gondolatokat áramlani, de egy gondolatot ne tarts meg, csak max 2 másodpercig és engedd el.
  • A gyakorlatok nagyon fontosak minden nap, reggel vagy este.. vagy mind két alkalommal.
  • A gyakorlatok helyes végzésével, hamarosan jelentkezni fognak érdekes képek, “videók”, hangok.. ezek már az AKASA krónikából jönnek.. Ha ügyes vagy, akkor a válaszokat össze fogok tudni tenni.

Ezek a gyakorlatok megadják annak az alapját, hogy képes legyél kicsit is betekintést nyerni az asztrális csatornákba, és információt gyűjts. Csak is akkor érheted el a sikert, ha kitartóan dolgozol, gyakorolsz.. Az első kudarc után ne add fel!

/Gregor Eisenheim/

 

http://brahmanhealing.rf.gd/otthon/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr898597208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása