ASZTRÁLUTAZÁS – VESZÉLYES?
2016. április 26. írta: Gregor Eisenheim

ASZTRÁLUTAZÁS – VESZÉLYES?

Vajon tényleg veszély leselkedik ránk, mikor asztrálutazunk? Biztonságos -e az asztrálsík?

Testünket elfoglalhatják idegen lények, miközben kint járunk asztrálkirándulásunkon?

 

Sajnálattal kell megjegyeznem, hogy sokan az Asztrálutazás fogalmát sem nagyon ismerik, de a lényegét méginkább.

Az ember két testből áll, mégpedig egy fizikai testből, valamint egy asztráltestből. Nem véletlenül van asztráltestünk, ezt jobb ha megjegyezzük.

Mi az asztráltest?

Asztráltest – az asztráltest a fizikai test másodpéldánya, de sokkalta finomabb rezgésekből épül fel. Az asztrális síkok kö­zötti utazás járműve.

Mi az asztrálutazás?

Asztrálutazás – az a képesség, amikor fizikai testedet hátra­ hagyva asztráltestedben az asztrális síkokon közlekedsz.

Mi az asztrálsík?

Asztrális sík – az asztrális létsík fizikai világunkkal párhuza­mos, azt visszatükröző világ, de magasabb vibrációs szinten működik.

Mi az entitás?

Entitás – az a lény, amely az asztrális síkon él. Következés­ képpen csak asztrálteste van. (Angyalok, tündérek, démonok…stb)

Mi az ezüstszál?

Ezüstszál – energiafonal vagy kötél, amely a fizikai és az asztráltestet köti össze, asztrálutazás alatt.

Mi a testen kívüli élmény?

Testen kívüli élmény (angol rövidítése: O B E ) – akkor érezzük, amikor valakinek az asztrálteste elhagyja fizikai testét és az asztrál létsíkon utazik.

Mi az a bilokáció?

Bilokáció (kéthelyűség) – az a képesség, amikor valaki egy­ szerre két különböző helyen van ugyanabban az időben. A fi­zikai test az egyiken tartózkodik, míg az asztráltest láthatóvá teszi magát a másikon.

kuszob_orzoje_1

Meglepő lehet, de legalább ezerszer jártál már asztrálutazá­son életed során. Álmunkban ugyanis mind utazunk. Az egyetlen baj az, ha teljesen felébredve már nem emlékszünk az álmainkra.

A tudósok már felismerték, hogy van élet a halál után, több ízben is beszámolnak a visszatérésről egy “más” világból.

Természetesen ez a “más” világ az Asztrálsík, mindenki aki elhagyja fizikai testét, hamarosan az asztrálvilágban találja magát, ahol bizony folytathatja útját, minden gond és fájdalom nélkül.

Tehát, térjünk vissza az asztrálutazáshoz, és hogy vajon veszélyes-e számunkra.

Tisztázzuk le, hogy asztráltestedet mindig használod, még akkor is ha nem vagy tisztába vele. Minden éjjel, mikor alszol, asztráltested elhagyja fizikai tested, és 20 centire lebeg, majd útnak indul. Ez az állapot általában 0 – 60 perc közé sorolható. Ilyen időben veszi kezdetét a (REM) fázis.

Mikor tudatosan szeretnénk elhagyni testünket, először is fel kell készíteni elménket, hogy asztrálutazásra indulunk. Testünk olyan jól fel van építve, és meg van tervezve, hogy felismeri ösztönösen a veszélyt, tehát mikor asztrálutazáson járunk, és testünk magatehetetlen állapotában fekszik az ágyon, akkor sem kell pánikba esni, hogy bármi baj érheti. Esetleg ha valaki megpróbálna testünkhöz érni, vagy kárt tenni benne, azonnal asztráltestünk visszatér, mivel a testünk visszarántja. Ez minden esetben így van, kivétel nélkül!

Megszállhatják e a testedet különböző asztrális entitások?

A válasz nagyon egyszerű. Nem! Fizikai tested csak egy férőhelyes, és ez a Te asztráltestednek van kiadva. Nagyot kaszált a filmipar, mikor megalkotta az ördögűző című filmet, de sajnos el kell, hogy keserítsem a rajongókat, ilyen nincs a való életben.  Vallásfanatikus barátaink megnyugtatására… nem fog elvinni és megszállni az úgynevezett “sátán”.

Említést tettem, hogy testünk milyen csodálatosan is van felépítve. Mikor elhagyjuk testünket, és felfedező utunkat tesszük az asztrális világban, az alapvető funkciók testünkben nem állnak meg, és nem is fognak. Tehát a szíved ugyan úgy fog dolgozni akkor is mikor visszatérsz. Levegőt is fogsz tudni venni, egy másodpercig sem fog megállni, vagy kihagyni a lálegzetvételed.

Sokaknak még is a legnagyobb félelmük az, hogy nem tudnak majd vissza jönni. Ez nem így van! Határozottan kijelenthetem! Mikor valaki még az elején jár, és próbálkozik elhagyni a testét, sokszor azt fogja tapasztalni, hogy még rá sem gondolt, hogy visszatérjen vizikai valójába, de már asztrálteste vissza is tért. Testünk automatikusan visszaránt. A válasz nagyon egyszerű. Addig, amíg a fizikai test az otthonod, addig asztráltested sehol nem fog ottmaradni, és kivétel nélkül mindig visszatérsz a testedbe. Semmilyen veszély nem fenyeget.

Találkozhatsz e entitásokkal, vagy gonosz démonokkal? A válaszom, igen! Itt is szögezzük le azt a tényt, hogy asztráltested, Te irányítod tudatoddal, oda mész ahova csak szeretnél. Az egyik legjobb dolog amit megtehetünk, hogy ha bármi olyan dolgot észlelünk amit nem szeretnénk, azonnal visszatérhetünk fizikai testünkbe, vagy esetleg egy másik helyszínre. Egyszóval minden és mindenki elől elmenekülhetünk, elrepülhetünk.

Mire jó ha elhagyom a  fizikai testem?

Az asztrálutazás és a távolbalátás alkalmával tudatunkat eltá­volítjuk fizikai testünktől, és tetszés szerint küldjük, ahová akarjuk. Ez nehéz, majdnem lehetetlen feladatnak látszik, pe­dig nem az.

Öntudatunk természete ugyanis elsősorban nem fizikai. Azt gondoljuk, a fejünkben lehet, pedig erre a mai napig nincs tényleges bizonyítékunk. Ezért asztrálutazáskor egyszerűen át­ helyezzük az asztrális hasonmásunkba, és megyünk, ahová tetszik.

A tudatunk, csak azért, mert mi úgy tartjuk, még nincs ok­vetlenül az agyunkban. Akárhová áthelyezhetjük.

Több haszna is van, ha szellemi utazásra képes az ember. Más szemmel látja a világot! Az asztráltestből nézve minden tisztább, világosabb, ragyogóbb. Ám, ami sokkal fontosabb: amint megtapasztalod tudatod független létezését, megérted majd, hogy a lelked tovább él, bármi történjék is ezzel a test­tel. A halál nem a végső állomás, ellenkezőleg, egy sokkal nagyszerűbb kaland kezdetét jelenti.

Sokan azt hiszik, veszélyes elhagyni a testet. Ezzel szem­ben tény, hogy ezerszer biztonságosabb, mint gépkocsival megtenni néhány kilométert.

Összegezve:

Mi az asztrálutazás? Egyszerű dolog. Hátrahagyjuk a tes­tünket, oda megyünk, ahová kedvünk hajt, azután visszaté­rünk. Az asztrálutazás pontosabb neve testen kívüli élmény, angolul „Out-of-Body Experience”, angol nevének rövidített változata az OBE, másutt OOBE. A két rövidítés nemzetközi­leg elterjedt.

/Gregor Eisenheim/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr18664852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása