PÁRHUZAMOS DIMENZIÓ
2016. április 26. írta: Gregor Eisenheim

PÁRHUZAMOS DIMENZIÓ

Biztosan ismerős lehet számotokra a dimenzió szócska, már csak a scifi alkótók tollából is, mikor elképesztő effektekkel turbózva mutatják be az időutazást, vagy esetleg egy másik világ létét.

Nem sokat tévedtek a forgatókönyv írók, mikor megírták ezeket a történeteket. A párhuzamos dimenzió létezik, itt vagyunk benne, de az emberi agy már nem képes felfogni a jeleket.

Az asztrálsík a nevét középkori alkimistáktól kapta, akik a kereszténység purgatóriumi dimenziójáról írtakés a görögök alvilágáról, azaz Hádészról. Ez az asztrális sík valós világ lakókkal. házakkal, tárgyakkal és más létesítményekkel.

Nekünk a fizikai sík élőlényeinek általában nehezünkre esik elképzelni az, amit nem látunk, hacsak nem vagyunk szakavatott asztrálutazók. Ugyan ezt mondhatjuk el a levegőről ami körülvesz. Nem látjuk a levegőt, de még is mindenki tudja, hogy a hurrikánok, a tornádók házakat rombolnak le, fákat csavarnak ki. Mivel képzeletünk és érzéseink valódi lényeket és tárgyakat teremtenek az asztrál síkon, gyakran nevezik ezt a dimenziót az illúziók valóságának. A szellemvilágban minden oldalról egyszerre látjuk a tárgyakat. Egy “szilárd” létező belseje éppúgy látható mint a külseje.

A múltban a médiumok képesek voltak arra, hogy megfigyeljék és leírják ezt a birodalmat. mindannyiunknak vannak szunnyadó lelki képességei.

Az asztrélis sík sokkal nagyobb mint fizikai megfelelője, határai szó szerint több ezer mérföldre a felszíne fölé nyúlnak. A médiumok ezt a szintet szokták ötödik dimenziónak nevezni, mivel a múlt, jelen, jövő eseményei itt mind egy időben zajlanak. A fizikai világ minden anyagi tárgyának és darabkájának van egy asztrális anyagból álló szellemi hasonmása.

Az asztrálais birodalom lényei csupán a valóságunk tárgyait ismerik. Nem látják a mi szintünk fizikai anyagát. Azonban egy szellemlény használhat egy médiumot, vagy rátapadhat a fizikai sík egyik látogatójának az aurájára, és igy eljuthat a mi világunkba. (Nem veszélyes)FBI-Agent-Confirms-Beings-Are-Visiting-Us-From-Other-Dimensions

A sík másik érdekessége az asztrális fény, amely nem egyéb, mint egy “jármű”, mely a dimenzió lényeinek közlekedését segíti. Ennek a fénynek hozzáférése van az AKASA-krónikához is (a kauzális síkon), mely egy központ egységhez csatlakozó számítógép működéséhez hasonló.

Az állatoknak is van lekük, így asztrális hasonmásuk a szellemi síkon. Minden szörnyeteg, amelyet a filmekben látunk, a szellem szerű alakok, rajzfilmfigurák, és mindannyiunk valamennyi gondolata, vágya és érzée megjelenik itt.

Ide tartoznak a természet szellemei is, mint páldául a manók, koboldok, tündérek, szatírok, faunok, lidércek, ördögök. A gondolatalakok minden típusa valosságá válik a szellem világban, még akkor is ha létezésük a fizikai síkon csupán átmeneti.

az okkultisték az “elementál” kifejezést használták ezekre a gondolatalakokra. Szerelmünk, kedvességünk, féltékenységünk, bizonyzalanságunk, gonosz gondolataink és érzelmeink teremtik meg az asztrális szinten ezeket a lényeket.

Az upanisádokban ez olvasható: ” ahol a menyország és a föld találkozik, olya széles űr tátong, mint a borotva éle vagy a légy szárnya, ezen át eljuthatunk egy másik világba”

A NASA mai napig keresi az idegeneket  naprendszerünkben, tudni vélik, hogy a bolygókon idegen lények lakoznak, valamint élet van odaát. Nagyon igazuk van, csak az eszközök nem megfelelőek a kutatásra. Ezek a dimenziók teljesen más rezgéstartományban vannak, mint a fizikai sík, sokkal finomabb, ezért szabad szemmel nem látjuk azt, ami körülvesz bennünket. Ilyenek a bolgyók is, látjuk őket szabad szemmel, de halottnak hisszük, mert ahol mi már nem tudnánk megélni, azon nincs is élet. Márpedig minden bolygót más és már lények népesítenek.

/Gregor Eisenheim/

12745601_980627578696624_8601370790906852518_n

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr298664786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása