Hogyan legyek karcsú?
2016. április 07. írta: Gregor Eisenheim

Hogyan legyek karcsú?

Minden reggel belenézel a tükörbe, és azt mondod "-istenem, mikor leszek már én is karcsú, vonzó nő, aki után minden sarkon megfordulnak a pasik?"
Kéremszépen, ez az álomkép majdnem minden nőnek, asszonynak az álma... De vajon tesznek is azért, hogy karcsú és vonzó legyen a megjelenésük?

Tapasztalataim szerint a fogyni vágyó nők 75%-a semmit nem tesz azért, hogy elérje a kívánt eredményt a testét illetően. Méláznak, gondolkodnak, igéreteket tesznek és közben ugyan azt az életvitelt élik, mint azelőtt, egy cseppet sem változik semmi körülöttük. Feltételezhetően depresszióban vannak a súlyuk miatt, igy az elindulás nem is olyan egyszerű mint gondoljuk..  Vagy még is? Igen! Mindenkinek ott a lehetőség az életét jobbá tenni, megfordítani. Nem is nagy erőfeszítés. Persze lesznek és vannak is akik segítségre szorulnak, erre vannak kifejezetten terapeuták, akik segíthetnek a káros szenvedélyeket letenni, megelőzni, és az állapotot fenntartani. Itt nem éppen pszichiáterekre, vagy pszichológusokra gondolok!

Szeretnéd elérni a kívánt súlyt? Tedd meg! Nem kell semmilyen gyógyszer, semmilyen fogyókúrás készítmény.. Mivel ezek semmit nem használnak, csak a pénzt viszik.. nem hiszed? próbáld ki magad..

Vannak szabályok amelynek a betarását követően megváltozhat életünk, persze ha kitartóan csináljuk, és nem adjuk fel az első kudarc alkalmával.

  1. Tervezd meg a célod minden reggel!
  2. Senki és semmi nem befolyásolhatja a kedved és életed menetét, ezt jegyezzük meg! (Sem családtag, gyerek, férj, kutya, macska, munka...stb)
  3. Naponta szánj legalább 10 percet magadra. (Meditálj, tornázz, aerobikozz, Tai-chizz..stb) Nincs kifogás, ha a wc-re ki tudsz menni, és az 3 perc, akkor a napi 10 perc sem okozhat gondod, 24 óra alatt!
  4. Zárd ki a negatív embereket. Nagyon fontos! Ha nem tudod, akkor mindig fordíts rá kevesebb időt, és soha ne tartózkodj a közelében, vagy próbáld kerülni.
  5. Ez a Te tested, Te életed. Te vagy a felelős érte, add meg neki ami a legjobb, de ne vidd túlzásba. Tested akkor működik a legjobban, ha egyensúlyba kerül a lelkeddel, ezt az állapotot csak is akkor érheted el, ha naponta szánsz magadra egy kis időt.
  6. Táplálkozz megfelelően. Nem feltétel elkerülni a húst ha fogyni akarsz, csak változtatni kell az adagolásán, valamint az állagán. Ennyi a titok.
  7. Formáld át gondolataidat. Sose állj le valakit szidni, csak mert a másik azt teszi. Ne menj bele fölösleges vitákba. Ha valami nem tetszik, állj félre, hagyd ott.
  8. Otthonodat próbáld a számodra legmegfelelőbben berendezni. Nagyon sokat segít ha komfortosan érezzük magunkat a kis kuckónkban.
  9. Mindig van időd otthon lenni, tévézni, enni, inni, akkor most próbálj ki valami újat. Keress ismerősőket, barátokat, vagy akár szerelmet. Megteheted! Hidd el, nem vagy egyedül a világban, csak nem nyitod ki a szemed, és a megszokás rabja lettél. Az elhízás és a depresszió fő kiváltó oka, az egyedüllét, az elzárkózás.
Ha mindezeket betartod, és használod mellé a szuggesztió erejét, ami főként a tudatalattira hat, akkor elérted a célod. Olyan karcsú és szexi lehetsz, amennyire csak szeretnél. Az életed gyükeresen megváltozott!

A Te döntésed, a Te életed!

 

/Gregor Eisenheim/

 

brahman szorólap 2

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr368670382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása