AZ ASZTRÁLUTAZÁS ERKÖLCSTANA
2016. április 26. írta: Gregor Eisenheim

AZ ASZTRÁLUTAZÁS ERKÖLCSTANA

Viselkedésed és hozzáállásod meghatározó a szellemi fejlődésed szempontjából.Ha negatív módon cselekszel, azzal negatívitást vonzol az életedbe.

Ennek az ellenkezője is igaz. Ez az elv még hangsúlyosabban érvényesül az asztrális síkon, ahol a gondolatok és a vágyak azonnal anyagiasulnak.

Következzen néhány egyszerű erkölcsi alapelv, mellyel elkerülheted, hogy asztrális bajba keveredj:

  • Legyenek tiszták a szándékaid. “Ha a szíved belsejét” mohóság, bosszúvágy, bizonytalanság töltené el, gondold meg kétszer, hogy cselekszel-e ilyen indíték alapján. ismered a mondást, “aki másnak vermet ás”, ezért alaposan gondold meg, hogyan viselkedsz másokkal.
  • A világmindenség leckéket ad fel nekünk, hogy tanuljunk belőlük. Ne érezd azt, hogy büntetésben vagy, ha a dolgok nem a kedved szerint alakulnak. Azonkívül nem az a feladatod, hogy Istent játsz, kárt okozz másoknak, vagy befolyásold őket. Spirituális fejlődésünk részét képezi az is, hogy legyőzzük magunkban a bosszúvágyat mások iránt. A “szemet szemért” törvénye egyetlen dimenzióban sem működik, főként nem az asztrális síkon!
  • Anyagi előnyök. nincs azzal semmi baj, ha a vagyonodat gyarapítod, vagy más fizikai javakat szerzel az asztrálutazás segítségével. Mindaddig, amíg nem károsítaz meg vele másokat, vagy nem sérted mega világegyetem törvényeit., kísérleted  “karmikus kapitalizmusra” sikerrel jár, és elősegíti általános gazdagodásod.

astral-projection-bogor

A szándék és a tett perdöntő az asztrális kiteljesedés technikájának gyakorlásakor. Alkalmazásuk révén életed számos területén javulást érhetsz el, beleértve az anyagiakat, a jobb állást, a látnoki képesség fejlődését, az igaz szerelmet, a lelkibéke megteremtését, barátságok kialakulását, a gyógyulást.

Sose próbálj ezeknek a módszereknek a segítségével másokat irányítani. Nem tudod megváltoztatni a múltat, de a jovő képlékeny. Ha kívánatos jövő tárul eléd, még nem biztos, hogy valósággá is válik. Nem azért születtek a törvények, és nem azért jött létre a világegyetem, hogy pihenj a babérjaidon.

Meg kell küzdened a szárnyaidért minden nap. Tudásra, céltudatosságra, munkabírásra lesz szükséged, és a világegyetem paraméterei között kell maradnod. Az önzés és a könyörtelenség gyümölcse a nélkülözés és a csalódás, spirituális fejlődés nélkül.

Szánj időt arra, hogy átvizsgáld életed. Szokrátész azt mondta, hogy a nem ellenőrzött élet mit sem ér. Ne használd az asztrálutazást mentségként a lustaságodra és a késlekedésre. Az univerzum nem csupán a Te kedvedért létezik.

/Gregor Eisenheim/

12745601_980627578696624_8601370790906852518_n

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr108664806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása