KAPCSOLATBA LÉPÉS ANGYALODDAL
2016. május 03. írta: Gregor Eisenheim

KAPCSOLATBA LÉPÉS ANGYALODDAL

Az angyalok általában a mágiával foglalkozó , vagy mágikus embereket keresik. Együtt tudnak és akarnak dolgozni a boszorkányokkal, a ceremonalistákkal, a druidákkal, a tündérekkel, és más pogányokkal, valamint együtt tudnak dolgozni az isten ihlette keresztényekkel és zsidókkal. A mágikus, szellemmel átitatott emberek általában összehangolják tetteiket és az emberiség jobbításán dolgoznak.

michael-the-archangel.jpg

Itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj első angyaloddal. Meglásd, nem lesz túl nehéz!

Tisztázzuk le, amikor angyalt hívsz, az egy idézési forma, némi kíváncsiságból, és hogy lásd valóban eljönnek-e, ne hívd őket! Tisztában kell lenned azzal, hogy miért keresed meg őket. Milyen feladatot akarsz rájuk bízni? Az angyalok birodalma szent hely, tehát mindig tisztelettel fordulj hozzájuk, bármit is kérsz.

Ez egy egyszerű kapcsolatteremtési forma, viszont a koncentráció itt sem maradhat el, persze nem vizualizációs koncentráció kell alkalmazni egyből, hanem egy kis odafigyelés.

Mikor belekezdesz légy őszinte magadhoz! Javítani akarsz életmódodon? Valami hiba adódott amit most rendbe hoznál?

Most végy egy darab papírt, vagy egy kisebb kártyalapot, persze ami üres. Most kezdj el egy apróhirdetést írni angyalod számára Ez nem vicc!  Tervezz meg egy normál hirdetést, mintha tanárt, barátot, vagy olyasvalakit keresnél, aki elvégzi azt a feladatot, munkát, szolgáltatást amit kérsz.

Minta az angyalhirdetésekhez:

Angyalt keresek az égi birodalmakból, aki segíteni tud az énképem javításában és képes áttörni a makacsságomon

Vagy:

Angyalt keresek, aki hajlandó segíteni pénzügyi gondjaimon. Szerető támogatásra várok, hogy segítsen békét és jólétet teremteni az életemben.

 

Ha elkészültél a saját magad írott hirdetésekkel, akkor nincs más dolgod mint behunyni a szemed, és összpontosítani, hogy egy fénylény jelenjen meg előtted. Olvasd fel hangosan a hirdetésed, ha úgy gondolod az segítene a felajánlásban. Ne aggódj azon, hogy valamit rosszul csinálsz. Rossz módszer ebben az esetben nincs! Persze, mindig légy udvarias, és soha ne bántsd meg ezeket a lényeket rossz szavakkal. Miután végeztél a hirdetésed felajánlásával, a végén elmondhatsz egy kis imát, ha az nyugtató hatással van rád. Tedd a papírodat olyan helyre, ahol nincs másoknak szemelőt. Akár pénztárca, vagy kabát belsőzseb, akár irattartó.

872073a59092bd074fb8dba8f81bdc09.png

Kerüld az angyalhirdetés bejelentését az ismerősök számára, hogy éppen most adtál fel egy angyalhirdetést. Semmi szükség a negatív energiákra. és hogy negatív gondolatok zavarják meg  a terved.

Az angyalok működése gyakran titokzatos. Lehet, hogy váratlan állásajánlatot kapsz, vagy lehet felkeres egy régi barátod, hogy kirángasson a nyomorból, esetleg találsz egy olyan könyvet ami pont segítségedre lesz.

Figyeld az apró jeleket, mert nem tudhatod mikor, és hol üzennek neked az angyalok. 

Gregor Eisenheim

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr768682986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása