Tabuk nélkül a szülő és gyermek kapcsolatokról
2016. március 03. írta: Gregor Eisenheim

Tabuk nélkül a szülő és gyermek kapcsolatokról

Szerencsére elmondhatom, hogy boldog anyuka vagyok. Csodálatos érzés anyának, illetve szülőnek lenni és életfeladatomnak érzem, hogy a Lélek Reform program által segítsek a családoknak megteremteni a harmóniát.

 

Már régóta beszélgetünk a lányommal arról, hogy közösen anya-lánya Programot csinálunk, amely segítségével megpróbálunk segíteni a szülőknek és a fiataloknak abban, hogy megteremtsék a családon belüli egységet.

A (lányom) Bea gyermek szemmel, a megélt 20 évében szerzett tapasztalataival, élményeivel próbálná meg segíteni a szülőket abban, hogy megértsék a gyermeküket, én pedig a 25 éves szülői tapasztalatomat osztanám meg veletek, bízva abban, hogy sok családnak segítséget tudunk nyújtani a történeteinkkel.

Úgy képzeltük el Beával, hogy a kérdéseitekre mind gyermek és mind anya külön, külön válaszolunk egy blogon belül. Egy kérdésre mind szülő és mind gyermek szemszögéből választ kaphattok.

Megbeszéltük, hogy tabuk nélkül őszintén válaszolunk minden kérdésre és bár milyen nehéz is egy egy téma mindig őszintén kaptok választ a kérdéseitekre.

Örömmel vesszük a kérdéseiteket, ezzel segítve a munkánkat, bízva abban, hogy a családi kapcsolatok, a szülő és gyermek kapcsolatok rendezésében mi is fontos szerepet tudunk betölteni a Lélek Reform programunkkal.

Tiszta szívünkből kívánjuk minden szülőnek, hogy ilyen csodálatos és harmonikus kapcsolatot alakítson ki a gyermekével mint mi!

╰⊰⊹✿ Szép napot Nektek ✿⊹⊱╮
╰⊰⊹✿ Andi és Bea ✿⊹⊱╮

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoportal.blog.hu/api/trackback/id/tr618670352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása